„Pamiętam ten smak – Ulubione przepisy i wspomnienia znanych osób”
Z radością przedstawiamy Państwu pierwszą książkę, stworzoną z inicjatywy naszej organizacji we współpracy z Panem Redaktorem Dariuszem Domańskim oraz Wydawnictwem STUDIO ACORD. Zawiera ona wyjątkowe przepisy znanych osób, a także ich wspomnienia. Każdy z tych przepisów, pełen historii i rodzinnych tradycji, to sprawdzony sposób na udane danie. Tylko tutaj znajdą Państwo m.in. przepis Zbigniewa Wodeckiego na jaja Mollet, polecaną przez Izabelę Trojanowska kaczkę z jabłkami, wyśmienite śledzie z grzybami od Artura Barcisia czy cynamonowe ciasto marchewkowe Krystyny Jandy. Wszystkich niezwykłych przepisów jest aż 100, a każdy napisany odręcznie przez autora. Mamy nadzieję, że ta książka przyniesie Państwu ogromną przyjemność i wiele pomysłów na nowe, ciekawe dania.
Kupując książkę „Pamiętam ten Smak”, przyczyniają się Państwo do wsparcia osób chorych onkologicznie.